Prijzen

In Eerste Aanleg is een zogeheten SaaS dienst. Dat betekent dat u niet hoeft te investeren in een softwarepakket. Onafhankelijk van uw locatie kunt u inloggen op ons systeem. Ook hoeft u als advocaat of jurist geen kosten te maken voor de aanschaf van een gebruikerslicentie. Wel berekenen we een eenmalig installatie bedrag. Daarvoor krijgt u onder andere gebruikersondersteuning.

U betaalt €25,- per rechtsgang, ongeacht het financiële belang van uw zaak. U kunt zonder tijdsbeperking, snel en efficiënt documenten uploaden en delen. Pas bij een hoger beroep (en dus een nieuwe gang naar de rechter) moet u opnieuw betalen. Wij bieden de mogelijkheid om ook papieren dossiers toe te voegen aan de agenda in ons systeem. Zo mist u ook voor de lopende zaken geen deadline meer.

Wij werken met een strippenkaart van 50, 150 of 350 rechtszaken zodat u daar geen omkijken naar heeft. U krijgt automatisch bericht als uw strippenkaart bijna op is. Voor grotere aantallen hanteren wij een speciaal tarief.

Het eenmalige bedrag van €25,- voor het aanmelden van een zaak maakt deel uit van de proceskosten (niet van de kantoorkosten). Het bedrag mag, zonder btw, één op één worden doorberekend aan de cliënt. Daartoe dient wel de prijs apart op de rekening aan de cliënt te zijn gespecificeerd. Zie par 3.3 van dit besluit.